miércoles, 12 de octubre de 2011

Femelles


ESTRELLA: gosseta de mida mitjana, sembla un creuat de gos d'atura, molt juganera i conviu perfectament amb els altres gossos, busca una familia per a passejar, jugar i ser estimada.


Aquesta és la Katty, és una gosseta d'uns 25 kilos i uns 5 anyets, ha viscut tota la vida de gossera en gossera és molt bona amb altres gossos i molt tranquila.


Aquesta és la MALÚ, ens té robat el cor, la seva casa d'acollida ens ha dit que és increiblement bona i tranquila al pis on convivia amb els altres gossos de la familia i la gata sense cap problema. Demana una oportunitat per a poder tenir finalment una família.

Sóc la MAMINA, un creuat de husky de 9 anyets, sóc molt tolerant amb els altres gossos i molt carinyosa amb tots els voluntaris, m'agradaria trobar una familia que m'estimés encara més.


BRENDA: gosseta d'uns 4 anyets molt juganera i simpàtica amb la gent, li encanta estar acompanyada, passejar i conviu sense cap problema amb altres gossos i gosses, la companya ideal per a qualsevol persona que busqui una gossa amb un caràcter genial.

 HUDLEY: una altre gossa de cacera que no servia per la "feina" i va ésser abandonada al mig de la muntanya, es veu que ha criat varies vegades. No ha tingut una vida fàcil, però tot i així és una gossa molt dolça, tranquila i obedient. Al principi té por de la gent que no coneix, però de seguida es fa amiga de qualsevol que li doni afecte, tindrà uns 7 anyets.

 KEISY: gosseta molt jove, creuat de golden retriever, molt carinyosa, li agrada molt estar amb la gent un cop ha agafat confiança.


 DUNA: gosseta jove, d'uns 2 anyets, molt activa, li agrada jugar amb els altres gossos una vegada ja els coneix.


 LINA: gosseta adulta molt activa i juganera, mida mitjaneta, no arriba als 20 kilos.


 LOBA: preciosa pastor alemà de 3 anys, necessita estar amb la gent, és molt carinyosa i inteligent. Ideal per gent activa i que busqui un gos per ensinistrar.


 MARLENE: gossa d'uns 5 anys, la van abandonar per estar embarassada, ja porta més d'un any esperant una oportunitat.


 NEUS: gossa molt bona i carinyosa, ideal per a tot tipus de families.


 PUÇA: gosseta molt jove, d'un any. Molt poruca amb la gent que no coneix, però una vegada et coneix no s'allunya per res, li encanta correr.

 ROJA: gossa molt activa, porta més de dos anys esperant una familia que li ensenyi el que és ser estimada.

 TINA: gossa adulta, uns 4 anys. Increiblement carinyosa amb la gent.



 AUDREY: gossa molt tranquila i educada, molt fidel. Faria el que fos per rebre uns "mimitos". Adulta, mida petita- mitjana uns 15 kilos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario